Djurslövs Deli – Butik & Café

I Djurslöv, mellan Malmö och Staffanstorp har man tidigare kunnat hitta den lilla delikatessbutiken Djurslöv Deli. Men nu har de flyttat till Staffanstorp och jag var lite nyfiken på butiken och frågade Björn om jag fick ställa några frågor.

Björn är tidigare kock som tröttnade på att jobba sena kvällar och helger, men ändå ville jobba med mat. Resultatet blev Djurslövs Deli där du hittar ett fint sortiment av ost, chark, oljor, kex m.m.

De försöker även att ha ett stort sortiment av lokalproducerade produkter i form av bland annat marmelader och syltar från Glorias Äppelgård och Skånehill.

I samma lokaler finns även Staffanstorp nyöppnade turistbyrå. Det förvånade mig att Staffanstorp valt att skaffa en turistbyrå men Björn berättade med entusiasm om såväl alla planer för Staffanstorp som alla planer med Uppåkra Arkeologiska Center (www.uppakra.se). Hans bästa Staffanstorpstips var att spana in alla cykelturer i fantastisk miljö som finns runt omkring.

Utsidan är ännu inte färdig, men jag tror nog att det blir bra. Här kommer det att finnas möjlighet att sitta och njuta av såväl italiensk glass, fika och luncher.

Så har du vägarna förbi Staffanstorp kan jag tipsa om att besöka Djurslövs Deli.

Djurslövs Deli – Butik & Café
Södra Lundavägen 2
245 32 Staffanstorp

Se hemsidan för aktuella öppettider:
http://www.djurslovsdeli.se/

Kommentarer

Berith skrev 2011-06-12 klockan 07:55

Jag har varit och besökt butiken och tycker att den är mycket fin med massor av godsaker. Ett bra utflyktsmål om man kommer på det hållet.

Lämna en kommentar
Reklam: