Det bästa från Magnolia Bakery – New York

Att jag är ett stort fan av New York har kanske inte undgått någon läsare. ;-)

Det märkliga är att jag aldrig köpt något från berömda Magnolia Bakery i New York! Kön har allt som oftast varit för lång och jag har inte prioriterat att stå i kön som ibland har sträckt sig runt halva kvarteret och lite till för att få en chans att prova deras berömda Cupcakes (efter Sex and the City där de introducerades för den breda massan).

Att det finns en kokbok från ovan nämnda ställe visste jag och nu har det kommit ut en svensk utgåva som är omarbetad av Anette Rosvall, en av Husmorsorna.

Vad kan jag säga? En bok full med härliga recept och inspirerande bilder. Jag vill baka det mesta på studs och funderar hur många timmar jag kommer behöva spendera på gymmet i så fall…

En av de första sakerna som jag tänker provbaka är dessa rutor som blir som smulpaj. Tänkte använda min taybärssylt i stället, tror det blir den perfekta kombon.

Hade inte tillräckligt mycket smör hemma idag, det var det som satte käppar i hjulet idag. Men snart så ska jag ge mig i kast och baka dessa godingar. Återkommer med ett till inlägg när de är provbakade.

Boken hittar du t.ex. på Bokus för endast 159 kr. Ett riktigt fynd om du frågar mig!

Kommentarer

Marie skrev 2012-08-03 klockan 13:25

Vilka frestelser! Ska bli spännande att följa inläggen från denna boken.

Lämna en kommentar
Reklam: