Daim Limited edition 2009

Under kortare perioder har det funnits varianter av Daim, Limited edition, såsom apelsindaim, coladaim och mintdaim. Under sommaren 2006 såldes två varianter med knäckbiten omsluten av vit och mörk choklad, och i maj 2007 lanserades Daim smaksatt med cappuccino (läs Chris recension av den här). År 2008 lanserade Daim en Limited Edition med smak av skogsbär.
(källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Daim)

Och nu är det alltså dags för årets smak. Ica Maxi ute i västra hamnen hade rea på dem, 5 paket dubbelbitar för 25 kr och vi kunde inte motstå att testa.

På förpackningen står det “Mjölkchoklad med citrussmak” och på bilden finns det en apelsin och en citron. Och det är väl ungefär så det smakar. Jag föredrar fortfarande vanlig Daim, men den här är frisk och god och definitivt värd priset vi betalade för den.

Kommentarer

Carro skrev 2009-06-21 klockan 18:50

Första gången jag testade den var jag inte så förtjust. Men gav den en ny chans och då var den goare ! Men som de andra smakerna så tycker jag den mest bara smakar Daimen. Den med kaffe missade jag nog =O Har inget minne utav den .. Kanske var den inte så go att lägga på minnet, haha ! Hoppas ni haft en härlig Midsommar helg !

Berith skrev 2009-06-22 klockan 09:24

Har smakat flera olika varianter av Daim men måste hålla med Millan om att den vanliga är bäst!

Lämna en kommentar
Reklam: