Crumbs Cupcakes – New York

Cupcakes finns det lite överallt i New York. Crumbs finns utspridda lite varstans och har ett stort utbud.

Utbudet varierar sett över året och det finns visa tema cupcakes som bara finns under Halloween t.ex. Det är heller säkert att alla sorter finns överallt.

Crumbs finns bl.a. vid Grand Central station. Passa på att ta dig en titt inne i byggnaden. Det är vackert minst sagt!

Väljer du att ta med dig din cupcakes så får du den i en plastförpackning. Cupcaken är minst sagt enormt och innehåller garanterat minst motsvarande antal kalorier vad en fullstor måltid bör innehåll och säkerligen lite till.

Just den här cupcaken var ljus, innehåll en kladdig marsmallowsfyllning, massa chokladfrosting och så en Marsgodisbit på toppen.

Söt, mäktig och enormt mättande. Jag tror jag lyckades få i mig knappt en halv cupcake, resten åkte in i kylen.

Jag rekommenderar starkt att man delar på en cupcakes. Det känns lite mer rimligt sett till storleken och om man inte vill riskera att må väldigt illa efteråt efter sötchocken.

Själv cupcaken var dock saftig och inte så där överdrivet torr som jag upplever att många amerikanska cupcakes kan vara. Själva muffinsen var saftig och inte så kompakt i konsistensen.

Har du vägarna förbi så tycker jag absolut då ska gå in och köpa med dig en cupcake för de är väldigt goda. Jag skulle dock inte springa benen av mig enbart för att köpa en cupcake. För min del så finns det så mycket annat som är värt att lägga sin tid på när du är i New York, men smaken är som baken… ;-)

Lämna en kommentar
Reklam: