Cocio Cappuccino MilkShake

Rubriken på detta inlägget skulle även kunnat vara – ännu en produkt som jag inte borde köpt. Men så står jag där i butiken och kan inte låta bli för det är något nytt jag inte testat.

cocio milkshake

cocio milkshake

Spoil yourselt and indulge in a moment of pure please with a Cocio Milkshake. We have given the classic milkshake a twist with this refreshing and smooth taste of cappuccino.

Tjock märklig konsistens som efterlämnar en hinna i hela munnen. Smaken i sig är det egentligen inget större fel på, men det hjälper inte när jag försöker bli av med det kemiska. Änsålänge har jag bara sett produkten i Danmark, där den här köptes. Jag hoppas verkligen inte att den kommer till Sverige. Och skulle den komma hit, lyd ett gott råd och tänk inte ens tanken att köpa den!

Kommentarer

Erica skrev 2013-09-15 klockan 15:57

Hejsan! Jag tänkte bara berätta att jag nyss delade med mig ett av era recept på min blogg. Jag hoppas att det är okej. :-)

Lämna en kommentar
Reklam: