Clarion Collection – hotellfrukost

Bodde en helg på Clarion Collection i Malmö och blev positivt överraskade. Hotellet ligger väldigt centralt mitt inne i Malmö. Du är ett stenkast ifrån Lilla Torget med alla restauranger.

Men åter till hotellet nu. De serverar en helt ekologisk frukostbuffé vilket jag tycker är toppen. De hade det vanliga, flera olika sorters bröd, smör, ost, olika skinkor, korvar etc. Givetvis massa grönsaker och oväntat mycket frukt!

Vad som hamnade på min tallrik till slut var en macka, lite juice, yoghurt med färska bär. Himla smarrigt!

Ett annat plus för Clarion är att de serverar en lättare kvällsbuffé som är gratis. Det du betalar för är vad du dricker till. Så när vi anlände sent på fredagen var det bara att gå ner till matsalen och ta för sig av buffén. Det var ris och en kycklinggryta med paprika i. Dessutom fanns det kallskuret, massa grönsaker, potatissallad, cole slow, bröd m.m.

När jag frågade servetrisen om det var paprika i kycklinggrytan, (vilket jag misstänkte som sagt var, men lika bra att fråga då jag är allergisk…), då undrade hon om jag ville ha lite pyttepanna i stället. Efter en stund kommer hon ut med en tallrik pyttepanna till mig. Snacka om service! Jag är djupt imponerad!

Kommentarer

Fredrik skrev 2008-09-03 klockan 18:14

Ääälskar Clarions frukostar, har aldrig blivit besviken. Senast på Clarion Sign här i Stockholm (http://www.bra-hotell.com/stockholm/clarion_sign.html) den är att dööö för! :)

Lämna en kommentar
Reklam: