Chicago-tips?

Chicago
Källa: CC-licens – Mike Warot, Flickr

Jag kommer åka till Chicago i slutet på september för att delta på Social Media Week och behöver därför hjälp med restaurangtips. Alla övriga tänkbara tips mottages också tacksamt. Det enda jag sett tidigare av Chicago är flygplatsen Chicago O’hare så jag har inte så mycket att komma med själv här. ;-)

Kommentarer

Robert skrev 2013-07-10 klockan 10:43

chicago är kända för sin deep dish pizza, har aldrig testat den själv men den ser ut som en pajpizza:P

Jenny Sjöberg skrev 2013-07-10 klockan 11:19

Inget restaurangtips, men jag reagerade på konstverket på bilden... Någon där vi bor har nog härmats så smått, för en sådan där har vi i en rondell här också ju! http://jennyjon.bloggplatsen.se/2011/04/30/5240762-picknick-pa-valborgsmassoafton/ Futuristiskt moln kallas det här.

Maria skrev 2013-07-10 klockan 14:19

Robert: Ja, det har jag också hört talas om. Ska försöka testa! Jenny: Det ser verkligen ut som om någon har inspirerats lite väl mycket där... En kopia skulle jag vilja säga. Undrar vad konstnären Anish Kapoor som har gjort Cloud Gate (som den heter i Chicago), a.k.a. The Bean, skulle säga om han visste om er version av molnet?

Chrisse skrev 2013-07-10 klockan 22:46

http://www.garrettpopcorn.com .. gourmepopcorn måste du ju testa även om det kanske inte är nått restaurangtips :) Sen vill jag minnas att man kan få grymma biffar i chicago!

Jenny Sjöberg skrev 2013-07-11 klockan 09:50

På tal om cheesecake och Chicago... I ett avsnitt av Vänner kommer några i gänget över en underbart god cheesecake från Mama's Little Bakery, Chicago Illinois. Det vore ju något att besöka, om bakeriet finns...?

Maria skrev 2013-07-11 klockan 10:15

Jenny: Det verkar inte bättre än att det är ett recept du kan köpa och inget riktigt stället i Chicago nu när jag kollade lite närmare. Men tack ändå för omtanken för cheesecake är ju bara så gott! Chrisse: Biffarna ser jag fram emot, men popcornen hoppar jag nog faktiskt över. Tillhör inte mitt favoritsnacks, men jag har också hört talas om dessa gourmetpopcorn så jag kanske måste se vad tusan det handlar om trots allt?

Lämna en kommentar
Reklam: