Cheez twisterz med american cheddar

Jag undrar om någon kunnat missa reklamen om Cheez twisterz som går på tv? Jag har sett den iaf och måste erkänna att jag blev lite sugen. Eller Chrisse som är mest tokig i ostbågar var nog den som mest ville testa.

Vår klassiska ostbåge har fått en ny twist. OLW cheez twisterz är krispiga skruvar med en härlig smak av American cheddar. Ostsmaken är mild, rund och har en krämig karaktär. Ett skruvat gott ostsnack, helt enkelt!
Källa: www.olw.se

Millans kommentar: Jag äter väldigt sällan ostbågar och för mig så smakar de här precis som vanliga ostbågar. Hade jag haft en påse bredvid att jämföra med hade jag kanske smakat skillnad. Men nä, jag får nog överlämna det här till Chrisse..

Chrisses kommentar: Jag tycker liksom Millan att de smakar som vanliga ostbågar, möjligen lite mer ostiga. Däremot är de mycket tjockare och skruvade. Jag har inget emot dessa och skulle gärna äta dem igen. Men det är priset som får avgöra, de är inte värda mer pengar än vanliga ostbågar.

Kommentarer

Berith skrev 2011-05-29 klockan 08:48

Oj då! Den reklamen har jag helt missat. Har heller inte träffat på någon provsmakning ute i butikerna. Jag tycker också om ostbågar men köper numera oftast Cheez balls. De tycker jag är goda.

Martina skrev 2011-05-29 klockan 14:34

Ja, den reklamen har man ju sett, trodde ju förstås att den skulle smaka mer ost då....

Per Mörk skrev 2011-05-29 klockan 15:01

Kul att vi är ganska eniga. Kolla gärna in mitt test.

Linda - Cupcakefluffan skrev 2011-05-29 klockan 19:22

Ostbågar som är så gott, brukar äta dom med gaffel :-)så slipper man ostbågefingrar

Mårtenssons kök skrev 2011-05-29 klockan 20:24

Vi är båda galna i ostbågar och ostbollar (även om de var godare när de först kom ut på marknaden - bollarna alltså). Precis som Linda så gillar inte frun i köket att få ostbågsfingrar och har därför gärna en tandpetare till hands:) Har inte provat dessa men vi är inte svåra...

Helena Ljunggren skrev 2011-05-30 klockan 19:23

Åh, jag tycker dom är SÅ goda!

Lina skrev 2011-08-13 klockan 16:50

Jaaa, ni måste smaka dom, dom är sjukt goda! Varje dag så brukar jag och min kusin gå ner till kiosken och köpa en påse och dela =D Mums!<33

Lämna en kommentar
Reklam: