Charprodukter från Ridderheims – Lilla Saluhallen

Ridderheims premiumsortiment när det gäller charkvaror kommer från deras serie Lilla Saluhallen. Det finns en rad olika produkter att välja på.

Bilderna på förpackningarna skiljer sig åt beroende på varifrån produkten är tillverkad. Det är rapsfält när det är från skinka från Mölle och älvar och fjäll om det är från Norrland t.ex.

Tittar man på förpackningen så är det utmärkt varifrån produkten är. Roligt att se vart skinka kommer ifrån!

Ett stort plus är att förpackningen är helt transparent vilket gör att du kan titta på produkten från alla håll och kanter. Himla bra när man som jag är lite petig med hur du vill att dina skinkskivor t.ex. ska se ut.

Alla olika produkterna smakar mycket och gott och är absolut något jag kan tänka mig att köpa. Det är dock inte så troligt då min lokala ICA råkar ha en 25 meter lång delikatessdisk som har det mesta att önska. Bra kvalité och kan jag köpa skinka från charken som är uppskuren precis när jag köper den så föredrar jag faktiskt det före färdigförpackad skinka.

Men om det inte finns någon chark så är dessa produkter verkligen att rekommendera. Fräscha och goda smaker som jag gärna köper igen.

Kommentarer

Millan skrev 2011-11-21 klockan 17:50

Håller med om att den transparenta förpackningen är kanon! Jag gillar att se vad jag köper! Tänk om bacontillverkarna kunde ta efter..

Lämna en kommentar
Reklam: