Cathas fiskgratäng

cathas fiskgratang

Cathas fiskgratäng
400 g torskfilé

1 msk smör
citronsaft

2,5 dl matlagningsgrädde
1,5 dl mjölk
fisk & skaldjurskrydda

200 g färdigskalade räkor (gärna mer)
150 g crabsticks (gärna mer)
1 burk skivade champinjoner

tillbehör:
potatismos
på fotot ångkokta sockerärtor

 

Värm ugnen till 200 grader.

Skär torskfiléerna i två centimeterstora bitar.

Smörj en ugnssäker form med margarin och lägg i fiskbitarna. Häll över lite citronsaft och nymalen svartpeppar.

Blanda matlagningsgrädde med mjölk och fisk- & skaldjurskrydda. Häll över fisken och ställ in i ugnen 15-20 minuter.

Skär crabsticksen i centimeterstora bitar. Blanda med räkorna och svampen.

Vänd fiskbitarna i formen och häll över crabsticks, räkor och svamp. Ställ in i ugnen ytterligare 15-20 minuter.

Servera med potatismos och grönsaker.

Lämna en kommentar




*