Brämhults smoothie – utan banan

Brämhults Juice släpper nya smaker med lite jämna mellanrum. Deras smoothie har jag personligen inte varit så där jätteförtjust i. Vad det har varit vet jag inte riktigt.

Det nya med denna smoothie är att de tagit fram en som inte är baserad på banan som de tidigare har varit. Det är tydligen banansmaken som många inte har uppskattat. När jag gör smoothie hemma har jag alltid banan i så jag tror inte riktigt det var det som var grejen i mitt fall.

Hur som helst, en smoothie med smak av jordgubb och hallon kan ju inte bli fel? Gillar verkligen den smakkombinationen och kör nästan alltid på just dessa bär själv när jag gör smoothie hemma.

Den här smoothien gillade jag verkligen. Den är lite som tjockare juice i konsistensen och mättar därmed bättre än vanlig juice. Helt perfekt att ta en flaska framåt eftermiddagen när energinivån börjar sjunka.

Det här är helt klart en produkt jag kan tänka mig att köpa igen. Tummen upp från såväl mamma som den 2,5-åriga dottern.

Och så bjuder jag på en bakom kulisserna bild… Så kan det gå när man försöker hälla upp och fotografera samtidigt. Det är himla bra om man prickar glaset i så fall….

Kommentarer

JENNYS MATBLOGG skrev 2012-02-09 klockan 08:21

Den nyhetern från Brämhults har jag inte set tidigare.

Lämna en kommentar
Reklam: