Brämhults Päronad, Hallonad eller Lemonad – vilken är din favorit?

Brämhults Juice har släppt nya versioner av den gamla klassiker Lemonaden och mixat upp den med päron eller hallon. Du har därmed numera förutom klassikern Lemonad även Päronad och Hallonad. Fullständigt lysande om du frågar mig, särskilt Päronaden!

Nu gick jag händelserna lite i förväg. Vi har givetvis haft provsmakning här hemma och fick en salig blandning av åsikter.

Husets 3-åring deklarerade högljutt att Lemonaden smakar juice! Hallonaden föll inte damen på läppen. Det smakar inte gott. Den var för stark!

Päronaden däremot, oj, oj, oj. Hon svepte glaset och bad genast om ett glas till. Den här är godast mamma!

Lemonaden är ju originalet och sorry to say, den går inte hem hos mig. Den är fräsch, men nej tack. Det blir för surt för min del. Svärmor tyckte att när det är väldigt varmt ute så är den bra, eller i en bål. Det är svalkande och bra, men blev för surt att bara dricka som den var rätt upp och ner.

Svärfar tyckte det var onödigt med citron i hallonaden och hade föredragit den rena hallonjuicen i stället, annars är han ett stort fan av Lemonaden som den är.

Jag lovordar som sagt var Päronaden som jag tyckte var fullkomligt lysande, Hallonaden upplever jag som lite för sur och föredrar den vanliga Hallondrycken.

Maken däremot rangordnade dem enligt 1) Lemonaden, 2) Hallonaden, 3) Päronaden.

Dottern körde enligt 1) Päronaden, 2) Lemonaden, 3) Hallonaden

och jag la mina röster på 1) Päronaden, 2) Hallonaden och sist 3) Lemonaden.

Så sammanfattningsvis blir det att Päronaden kommer köpas hem ett flertal gånger hädanefter, maken blir nedröstad helt enkelt. ;-)

Kommentarer

Millan skrev 2012-06-03 klockan 20:42

Det tog tid innan flaskorna hittade ner till min butik. Lemonaden är sedan tidigare en favorit hos mig, så den brukar hittar hit. Päronaden var jag tvungen att testa och jag blev inte besviken. Oj vad god! Tack för tipset!

Lämna en kommentar
Reklam: