Borgeby kryddgård

Under vår lilla turné i södra Sverige, då vi även passade på att hälsa på hemma hos Millan och Chrisse och då vi bland annat åt den fenomenalt goda pizzan som Millan bloggat om tidigare så fick vi även en personlig guidning till två olika kryddgårdar.

Borgeby kryddgård
var dock stängt när vi kom dit en måndag och vi blev rätt förvånade då det var mitt i semestertider och det verkade bra dumt att ha helt stängt då. Men så var det och efter en koll på hemsidan så kan vi meddela att butiken i Borgeby har öppet följande tider:

Onsdag: 10 – 16
Torsdag-Fredag: 10 – 18
Lördag: 10 – 14

För er som inte har möjlighet att besöka själva butiken så kan ni köpa deras kryddor på diverse marknader, (i alla fall i södra delen av Sverige, vet att de fanns med på Kiviks marknads t.ex.), eller beställa på nätet.

Deras utbud är enormt och jag upplevde det som om de hade väldigt bra priser.

Jag skulle bara in en snabbis på vägen hem från Skåne och maken stannade kvar i bilen med den sovande dottern.

Efter en halv evighet hade tydligen dottern vaknat och de kom in och gjorde mig sällskap i butiken. En helmysig butik där jag lätt hade kunnat tillbringa någon timme till. Kryddorna var enkelt uppdelade i olika kategorier och det var bara att beta av kategori efter kategori.

Jag hade som sagt var svårt att välja vad som skulle få följa med hem och hade nog gärna gått där en timme till eller två och strosat runt om det inte hade varit för att jag hade en dotter med lite för mycket spring i benen och en make som började undra exakt hur mycket kryddor vi egentligen behövde?

Detta blir framöver ett måste så fort vi har vägarna förbi Skåne framöver!

Kommentarer

Martina skrev 2010-09-24 klockan 17:10

Härligt! Man kan inte få för mycket av kryddor ;-)

Berith skrev 2010-09-24 klockan 18:42

Där finns mycket goda kryddor till bra priser och jag passar alltid på att handla när jag hittar deras stånd på någon marknad. Att de är populära kan man se på hur många som trängs framför deras bord!

Linda - Cupcakefluffan skrev 2010-09-24 klockan 21:28

Har inte besökt deras butik personligen men beställt via deras hemsida, de har verkligen mycket goda kryddor, fast jag har mest beställt essenser och strössel

Camilla skrev 2010-09-26 klockan 10:34

Kul att du kan det där med scrapbooking, tycker sånt blir så fint..när andra gör det ;) Oooh vad mkt kryddor! KUl! Jag måste komma igång med matlagningen igen, har som tappat stinget...

Mårtenssons kök skrev 2010-09-28 klockan 22:43

Vi har varit på g att köra dit flera gånger nu, tänkt ta det i samband med ett besök i Höganäs, men det har kommit något i vägen varje gång... Nu måste det snart bli, vi blev ännu mer sugna nu när vi ser allt du hittat där...

Lämna en kommentar
Reklam: