Bols Cocktail Pack

En nyhet hos Systembolaget som jag uppskattar inför sommaren är Bols Cocktail pack. Istället för att köpa stora dyra flaskor som bara blir stående så finns det nu ett trepack med 200 ml-flaskor istället.

bols
Pressbild från Star PR, med tillstånd.

Recepten här nedan står på baksidan av förpackningen, men jag misstänker att såsnart flaskorna kommer fram på bordet så försvinner texten ;) Så lika bra att jag skriver av dem här!

Popsicle (shot): En del vodka, en del Bols Banana Likör och en del färskpressad apelsinjuice. Skaka med is i en shaker och sila upp i ett shotsglas.

Green Eyes (klassisk longdrink): En del vodka, en del Bols Blue Curacao Likör och tre delar färskpressad apelsinjuice. Fyll ett longdrinkglas (högt glas) med ordentligt med is och häll över ingredienserna. Rör om försiktigt för en grön drink, om du inte rör får du en skiktad drink i Sveriges färger med gult i botten och blått på toppen.

Apple Martini (elegant cocktail): En del vodka, två delar Bols Sour Apple och en fjärdedel färskpressad limejuice. Skaka med is i en shaker och sila upp i ett kylt cocktailglas.

Fakta:
Förpackning med 3 flaskar á 200 ml
Pris: 149 kronor

Jag återkommer senare i sommar och rapporterar om vad det slutade med att vi blandat :)

Kommentarer

Berith skrev 2010-05-13 klockan 23:41

Så bra att kunna prova olika sorter så att man kan hitta sin favorit. Bananlikör bjöds det alltid på när mina föräldrar hade kalas. Så det skall bli gott att smaka den igen.

Lämna en kommentar
Reklam: