Blue 9 Burger

Blue 9 Burger

Om du gillar In-N-Out:s hamburgare men råkar befinna dig på fel kust och är i New York så kan du besöka Blue 9 Burger i stället.

Hamburgare gjorda efter din beställning, inga färdigfrysta hamburgare här inte som sedan steks på utan dessa ska vara gjorda från grunden.

Blue 9 Burger Combo för $8.30 ger dig en dubbel cheeseburgare, pommesfrites och en mellan läsk. Jag föredrar Blue 9 Burgers pommes före In-N-Outs och även Shake Shack som jag skrivit om tidigare.

Dessa pommes kommer med en speciell krydda och smakar därför lite mera och är tunnare och krispigare än vad t.ex. Shake Shacks var. Dessa var ganska mjöliga när jag besökte ställe. Något som jag inte uppskattar när det kommer till pommes, men smaken är ju som baken… Hamburgarna kändes fräscha och salladen, tomaten och löken (som de för övrigt frågar om du vill ha) kändes lagom krispiga. Så mitt betyg blir väl godkänt! Jag skulle dock inte gå 10-20 kvarter extra för att äta en hamburgare där, så outstanding är de inte.

Adress:
Område – East Village
92 3rd Avenue – mellan 12th St & 13th St
Telefon: (212) 979-0053
De levererar om du råkar bo i närheten: www.orderBlueNine.com

Kommentarer

Amanda skrev 2009-10-17 klockan 19:07

SV: Jag ska givetvis ta bort bilden, om det nu är tagen av er. Men låt mig då påpeka att jag inte tog den från er hemsida, utan från en annan blogg/hemsida. Det fanns ingen som helst "copyright-symbol", och ni måste kunna bevisa att ni faktiskt har tagit bilden. Den ligger ute på google, och det verkar inte ha funnits något skydd. Skulle inte förvåna mig om ett hundratal andra har användt samma bild!

Millan skrev 2009-10-18 klockan 00:50

Amanda: Det är ditt ansvar när du lånar bild av någon att ta reda på vem som äger bilden (du hade dessutom direktlänkat). Man behöver enligt lag inte märka sina foton med copyrightsymboler, utan det är den som tagit fotot som äger det. Vi kan bevisa att vi äger bilden, då vi har originalfilen. Här finns mer information på ett enklare sätt om du behöver läsa på: http://kollakallan.skolverket.se/upphovsratt/

Lämna en kommentar
Reklam: