Bloggrecept med smak av Sverige – Bloggreceptboken 2012

Kommer ni ihåg förra årets succé med Bloggreceptboken? Anton och Fredrik bestämde sig för att göra om det och glädjande nog blev jag tillfrågad om jag ville vara med i år igen. Det kunde jag inte tacka nej till och den 14 juni släpps 2012 års version av Bloggreceptboken!

Den 14 juni släpps årets Bloggreceptbok. Recepten är hämtade från hela Sverige, alltifrån våra kuster i söder till de norrländska vidderna, med inspiration från hela världens kök. 20 matbloggare runt om i landet har fått delge sina favoritrecept, många med smak av sina hemtrakter, alla med en personlig touch. Resultatet är en digital receptbok med 20 lättlagade och goda recept på temat ”Något köpt, något lagat”.

Den nya Bloggreceptboken finns att ladda ner gratis på bloggreceptboken.se från 14 juni.

Bloggreceptboken är ett initiativ för att sprida matinspiration över vårt avlånga land. Initiativtagare är Anton Malmberg och Fredrik Lundqvist, två matglada personer och bloggare som älskar att inspireras av andra i sin matlagning. Den första Bloggreceptboken med recept av 16 matbloggare kom förra året och blev genast en smaksensation.

”Bloggreceptboken tillkom som en reaktion på hur väl bloggare uttrycker sin personlighet genom matlagningen och hur inspirerad man blir som läsare. Bloggreceptboken är en hyllning till dessa bloggare ”, säger Anton Malmberg.

Årets Bloggreceptbok är skapad på temat ”Något köpt något lagat”. Detta för att underlätta i vardagen hos stressade svenskar. Hemligheten för att lyckas med ett socialt liv en stressig fredag eller mitt i veckan är att köpa delar av måltiden i den lokala delikatessdisken eller restaurangen och sedan själv laga till tillbehören. Köp färdigskalade räkor och blanda själv ihop en marinad och servera med ett gott vin, förslagsvis ett vitt vin från Rioja.

Läs mer här och hämta ditt ex när den släpps:
http://www.bloggreceptboken.se/

Kommentarer

Berith skrev 2012-06-10 klockan 07:20

Så roligt att ni är med i år också!

Mårtenssons kök skrev 2012-06-10 klockan 20:06

WEIII, ja det gör den, vi är så spända:):)

Lämna en kommentar
Reklam: