Bloggambassadör för Lidl

2014_lidlbloggambassador

För ett tag sedan blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att vara bloggambassadör för Lidl. Jag blev givetvis nyfiken och ville veta mer. Ska erkänna att jag inte handlar så mycket på Lidl, men det kan kanske bli ändring på det nu. Så jag tackade ja till erbjudandet och tycker att det här ska bli väldigt spännande! Jag kommer att få testa delar av Lidls sortiment och jag har inte förbundit mig att enbart skriva positiva saker, utan jag får faktiskt skriva vad jag tycker om produkterna jag testar! Precis i linje med hur Salt&Peppar alltid har fungerat!

Så nu ser jag framemot att under året som kommer få smaka många nyheter och laga smaskiga saker med dessa.

Vill du läsa mer om Lidl gör du det på deras hemsida:
http://www.lidl.se/

Instagram:
http://instagram.com/lidlsve#

Kommentarer

Petra skrev 2014-05-24 klockan 18:22

Så spännande! Jag gillar Lidl och önskar att vi haft dem närmre. Alltid fräscha grönsaker och bra kött.

ewa nilsson skrev 2014-05-24 klockan 18:46

Handlar ofta på Lidl, de flesta varor (svenska) är jättebra, handlar bara svensk mat. Trevlig blogg

Berith skrev 2014-05-26 klockan 09:21

Lidl har bra varor men vi uppskattar att ni är ärliga när ni provsmakar. Vi tycker naturligtvis olika men det är bra att verkligen få veta vad andra tycker vid en provsmakning.

Rufus skrev 2014-06-07 klockan 02:31

Spännande kommande läsning då! Tycker Lidl är minst lika bra aktör i samma grupp som alla andra. Tycker dock att dom skulle våga ha mer sortiment av korv som jag vet är mil bredare i Tyskland en detta! Bratwursten man ätit på torgstånden där och under oktoberfestivalerna är oslagbara, var är de? Deras nya nybakat bröd billigare och matchar de andra. Hemskt plussande på Lidl känns lite som man är Lidl ambassadör. Kan bero på min min halvtyska ursbrung. Sorry Gör det du gör bäst! Lycka till! R

Lämna en kommentar
Reklam: