Blåbärssirap istället för lönnsirap?

Under ett av våra Köpenhamnsbesök hittade vi Blåbärssirap. Det lät fantastiskt gott och bara tanken på att hälla det över våra amerikanska pannkakor istället för lönnsirap fick det att vattnas i munnen. Jag minns inte vad flaskan kostade, men jag minns att den var dyr, dyrare än lönnsirap.

Doften var helt klart blåbär, men den tjocka sirapkonsistens jag hade väntat mig fanns inte alls. Istället kändes det som att hälla svartvinbärssaft över pannkakorna. Det ser inte speciellt aptitligt ut och helt ärligt var det inte heller speciellt gott :(

Så hur gärna jag än vill tycka om den här produkten går det inte. Tyvärr, tummen ner för blåbärssirap till det här.

Men flaskan finns kvar här, nu återstår det att se vad jag ska använda den till. Har du några förslag?

Recept på Marias Amerikanska vaniljpannkakor hittar du här:
https://saltpeppar.se/blog/?p=995

Kommentarer

Marie skrev 2012-05-31 klockan 18:27

Vad synd att den var så flytande för jag tycker också att det låter riktigt gott. Ingen höjdare när pannkakorna simmar i vätska.

Mrs Sunhsine skrev 2012-06-01 klockan 19:27

Vad synd! Tyckte också det lät himla gott...kanske skulle gå att produktutveckla?! trevlig helg!

Susie i köket skrev 2012-06-03 klockan 23:48

Testa som smaksättning i en drink!

Lämna en kommentar
Reklam: