Banan- och blåbärssmoothie

Blåbär och banan är inte bara nyttigt, det är gott också :)

banan och blåbärssmoothie

Banan- och blåbärssmoothie
till 1 stort glas

1,5 dl naturell yoghurt
1 banan
1 dl djupfrysta blåbär
1 dl apelsinjuice
2 tsk linfrön
några isbitar

Mixa ihop och servera direkt.

banan och blåbärssmoothie

Kommentarer

Lina skrev 2015-04-24 klockan 12:32

Smoothien ser jättegod ut, precis en sån som jag vill ha att smutta på när jag sitter i solen på balkongen.

Markus- mittgrekland.se skrev 2015-04-25 klockan 19:41

Ser fantastiskt gott ut. Den måste jag prova göra.

Anders skrev 2015-04-27 klockan 09:36

Hej Millan! God smoothie! Jag gjorde precis en egen smoothie med blåbär och banan. Jag la till lite äppeljuice, filmjöl, 2 kiwi och en tesked lakritspulver... Det blev en dundersuccé! Får prova din variant imorgon. Hade redan druckit apelsinjuice till frukost så jag ville variera mig lite. =) Ha en bra dag!

Lämna en kommentar
Reklam: