Ballerina Pepparkaka

Ballerina Pepparkaka

Sprang förbi denna nyhet i butiken häromdagen och var tvungen att snappa åt mig en förpackning i förbifarten.

När Bragokexen kom med pepparkakssmak för något år sedan så var jag även då tvungen att testa. Det testet föll inte så väl ut = kexen var ingen höjdare och någon mer förpackning har aldrig någonsin hittat hem hit igen.

Ballerinakexen är ju goda i vanliga fall, men hur skulle de nu vara med pepparkakssmak på själva kexet och chokladkräm i mitten?

Helt okej faktiskt! Själva kexet smakar verkligen pepparkaka. Jag som alltid delar på mina ballerinakex och äter upp ovandelen först fick erkänna mig besegrad denna gång, dessa kex sitter ihop på ett helt annat sätt och jag kunde inte dela på kexet utan fick helt enkelt ta ett bett rätt igenom hela kexet.

Konstigt nog så fungerade pepparkakskexet med chokladsmeten i mitten.

Klart godkänt från oss med andra ord. Och jo då, en till förpackning kan nog tänkas hitta hem hit när det närmar sig jul och smaken av pepparkakor gör sig starkare. Kan ju om inte annat vara ett alternativ till de traditionella pepparkakorna.

Copyright: Alla foton och texter tillhör saltpeppar.se och får inte användas på andra sajter utan tillstånd. Kontakta oss för mer information.

Kommentarer

Millan skrev 2009-10-20 klockan 13:49

Den där har inte jag sett ute, men jag blir väldigt nyfiken måste jag säga! Den får testas!

Ewe skrev 2009-11-18 klockan 23:50

Oj, de här kexen kom till oss nu i veckan! snacka om sena! Skrattade åt det du skrev att det inte gick att dela på dem, min pojkvän sa nämligen precis samma sak nyss! :D

Chrisse skrev 2009-11-27 klockan 23:52

Idag fick jag smakat dom här kakorna på jobb. Jag ger tummen upp! rikgit goda var dom! Ska helt klart köpa dom när jag hittar dom i butik.

Lämna en kommentar
Reklam: