Bakom kulisserna..

När vi blev inbjudna till att delta i Utvalda Blog Challenge började hjärnan direkt att fundera på roliga kombinationer. Vi fick en paket med kexen av Göteborgskex och utifrån det fick vi göra vad vi ville. Det är ju bara på skoj, men när Chrisse och jag satt där hemma så flippade vi ut fullständigt i våra försök att komma på bästa kombinationerna. Skåpen tömdes på alla roliga marmelader och syltar vi köpt på oss. Fruktskålen plundrades när vi satt där och skulle få tag i den perfekta sötman. Att det kan vara så roligt att äta ost!

Så idag bjuder vi på lite foton och några av bidragen vi valde bort på vägen.


Bordet var fullt med ostar vi bland annat köpte på matmässan i Malmö för någon vecka sedan.

En av kombinationerna som var riktigt god, men kändes lite väl “baguett”.
Kex
Brieost
Äppel
Vitlökssalami

Eller vad sägs om den här kombinationen med brie, apelsin och finhackad mörk 70% choklad. Godare än vad vi egentligen trodde :)

Men till slut så kom vi fram till vilka våra tre bidrag i tävlingen skulle bli. Och ni som följer bloggen har fått dem presenterade en efter en de senaste dagarna.

Rödbetsdrömmar

Midsommardröm

Kryddiga drömmar

Nu håller vi tummarna för att även juryn ska gilla våra bidrag, så att vi kan vinna lite mer kex till våra ostkvällar!

Kommentarer

Maria skrev 2010-11-04 klockan 12:18

Åh vad skoj att få följa med bakom kulisserna. Gillade starkt kombon med brie, salami och äpple, men jag förstår att ni skippade den som tävlingsbidrag. Lite för "tråkig" och vanlig. Min favorit blir nog Kryddiga drömmar tror jag!

Lämna en kommentar
Reklam: