Baileys Red Bow

Enligt Baileys är det stora röda rosetter som är vinterns måste. Och därför har de pimpat upp den vanliga flaskan Baileys med en stor röd rosett.

foto
Fotot publicerat med tillstånd av Diageo

Annonsen pryds av Kim Cattrall, känd från bland annat Sex and the City, iklädd en enorm röd rosett. Klänningen är skapad av Patricia Field.

Klänningen, Baileys Red Bow Dress, kommer att auktioneras bort till stöd för välgörenhetsorganisationen Clothes Of Our Back Foundation.

Baileys presenterar även en nyhet nu inför julen och det är Baileys Coffee med cremefärgad rosett. Pris för flaskorna är 199 kronor för 700 ml. Är det någon som testat?

Själv planerar jag julgodiset och då brukar alltid Baileys bli inblandat på något sätt. Förra året gjorde vi bland annat “Kärleksrullar” som blev väldigt uppskattade hos några av våra vänner. Imorgon blir det muffins smaksatta med Baileys här i bloggen :)

Har du några bra tips på julgodis med Baileys?

Kommentarer

Berith skrev 2009-12-03 klockan 10:56

Kärleksrullarna var jättegoda! De kan vi äta varje jul!

Maria skrev 2009-12-03 klockan 11:05

Jag har provat Baileys Coffee och den var rätt god, men jag föredrar nog originalet. Baileys är för övrigt grymt gott att blanda med iskaffe som en sval sommardrink. Det kan man ju sitta och sukta efter så här i kalla december...

Martina skrev 2009-12-03 klockan 11:42

Att ha en skvätt Baileys i chokladmoussen är ju alltid gott!

Millan skrev 2009-12-03 klockan 12:01

Berith: Fast jag tror inte att vi gör dem i år. Får bli något nytt spännande nu :) Maria: Tack för tipset om sommardrinken! Ska sparas undan till sommaren! Martina: Låter som en bra plan att skvätta ner lite baileys i chokladmousse. Tack för tipset.

Lämna en kommentar
Reklam: