AXAs nya müsli-serie

AXA presenterar en nya müsli-serie bestående av fem nyckelhålsmärka sorter som innehåller mindre socker och mer fullkorn och fiber. Eftersom jag under större delen av året börjar varje dag med fil och müsli är jag tacksam för nyheter som kanske kan piffa upp vardagen lite.

De nya smakerna är Berries, Fruit, Tropical, Strawberry och Blueberry.

axa musli

axa musli

Jag började med att testa Berries, som tyvärr inte föll mig i smaken. Med sina vaniljhavregryn, hallon och blåbärspuffar blir det hela en väldigt söt blandning utan några, i min smak, roliga inslag. Nä, den här kommer att blandas ut med massa fröer för att paketen ska bli uppäten.

axa musli

axa musli

Betydligt roligare visade sig Fruit-blandningen att vara. Rostade kornflingor, russin, bananchips och aprikos. Totalt 25 % frukt.

Det finns som sagt fler smaker i den här nya serien och jag kommer att testa fler av dem, men jag tvivlar på att de blir mina nya favoriter. Vad som talar för dem är det låga priset på 26 kr/förpackning. Jämfört med exempelvis Pauluns eller en av mina favoriter Risenta är dessa riktigt prisvärda.

Kommentarer

Carina skrev 2013-10-02 klockan 08:21

Jag letar efter en bra musli som inte är bara söt

Lämna en kommentar
Reklam: