Årets godaste glass

Det tävlas i en hel del saker och givetvis finns även tävlingen “Årets Produkt”. Den startade i Frankrike och har sedan spridit sig till 28 länder världen över och är idag den största av sitt slag som finns i Sverige. Det finns tre betygskriterier – innovation, attraktion och användarvärde. Och årets vinnare i kategorin “premiumglass” blev Häagen- Dazs Ice Cream Smoothie.

Jag bloggade redan förra året om Raspberry & Summerberries, som blev en stor favorit hos oss. Men nu efter den fina utmärkelsen förtjänar de ett blogginlägg till för den andra smaken :)

glass

Mango & Apricot är frisk mangosorbet och lyxig aprikosglass med fruktbitar i perfekt kombination. Chrisse är lyrisk över den här glassen och hade det inte varit för att priset är något högt hade han nog inte ätit någon annan glass längre. Och jag kan faktiskt inte annat än att hålla med – detta är årets godaste glass!

Besök Häagen-Dazs hemsida här:
http://www.haagen-dazs.se


Kommentarer

Linda skrev 2010-08-03 klockan 07:36

Har många gånger stått med den glassen i handen men sedan har det ändå blivit en av de andra sorterna :-) men nu när det blivit årets glass så måste jag allt ta och testa den

Lämna en kommentar
Reklam: