Aqvia Balance Kolsyremaskin

Jag tror att vi är typ sist med att skaffa en kolsyremaskin. Åtminstone verkar det så när jag snackar med mina vänner. Men nu står det en maskin även i vårt kök.

Det blev en Aqvia Balance. En snygg och lättanvänd maskin. Fyll flaskan med vatten, sätt in den, vrid runt för att fästa den, tryck på knappen, klart! Mycket enklare än så kan det knappast bli.

Flaskan tål dock inte diskmaskin, då flaskornas elasticitet försvagas vid extrem värme. Så det är handdisk som gäller.

Dags för provsmakning och Freddy fick vara med och testa.

Vanligt enkelt bubbelvatten, fungerar perfekt. Det bubblar och fyller helt klart sin funktion. Inte så mycket att säga om det.

Sen vill vi givetvis testa någon av alla smaksättare det finns på marknaden.

AGA arom finns i smakerna Päron, Lemon/Lime, Persika, Cactus/Lime, Jordgubb/Lime och Granatäpple. Alla i 10 cl glasflaskor, som ger 20 liter smaksatt bordsvatten enligt rekommenderad dosering (pris 49 kr på netonnet). Rekommenderad dosering gav dock inte mycket smak utan behövdes dubblas för att vi skulle bli nöjda.

Strawberry/Lime, vars doft påminner om doftsuddisarna jag hade i lågstadiet, var en riktig sommarsmak. Den gick dock inte hem riktigt hos mig, trots att smaken var god.

Pomegranate (granatäpple) var frisk i smaken vann den här duellen.

Jag föredrar nog trots allt vatten utan smak, men dessa ger en smak som konkurrerar med vilken ramlösa/loka som helst. De är dessutom helt utan sötningsmedel vilket ger en extra tumme upp.

Kommentarer

Berith skrev 2012-07-25 klockan 09:36

Det är gott med lite bubbel och dessutom är den riktigt snygg.

Per Mörk (Mörk o Mat) skrev 2012-07-25 klockan 13:28

Jag är nog ännu "sistare" än vad ni är. Fast jag har å andra sidan en Mora Izzy. Fungerar perfekt bortsett från att man aldrig får det så kallt som man skulle vilja. http://www.moraarmatur.se/Produktinformation/Koksblandare/Mora-Izzy/Mora-Izzy/Mora-Izzy/

Per Mörk (Mörk o Mat) skrev 2012-07-25 klockan 13:29

http://www.moraarmatur.se/Produktinformation/Koksblandare/Mora-Izzy/Mora-Izzy-C/Mora-Izzy-C-II/ ska det vara så klart

Lämna en kommentar
Reklam: