Äpplegröt

Äpplegröt
1,5 dl havregryn
3 dl vatten
lite salt
1 rivet äpple

mjölk

Blanda ingredienserna i en kastrull och koka upp. Låt småputtra under omrörning tills gröten blivit lagom fast. Servera med mjölk.

Kommentarer

Caroline skrev 2007-10-11 klockan 09:06

Åh det såg mumsigt ut ju... men blir det inte lite vattnigt med 3 dl vatten??

Millan skrev 2007-10-11 klockan 09:34

Jag brukar göra med 3 dl vatten och tycker att det blir bra. Men iof så kokar jag det ganska länge. Det får nämligen stå och puttra på spisen medan jag sminkar mig :)

Charlotte skrev 2007-10-11 klockan 16:00

Åh, det såg gott ut! Äter alltid gröt till frukost på helgerna och det kan vara kul med lite variation! Satsar på äppelgröt lördag morgon.

Caroline skrev 2007-10-13 klockan 01:31

Aha då förstår jag... jag e så lat att jag kör min i micron 2-3 min medans jag borstar tänderna haha! Fast jag går iofs upp mellan 5:30-6:00 om morgnarna och då är jag mer eller mindre död *skratt*

Lämna en kommentar




*