Ännu fler nya juicer

Hösten är fylld med nyheter i butikerna och de gör allt för att jag ska köpa. Och jag ska väl erkänna att jag är ganska lättlurad av mig, så jag köper gärna och testar.

Godmorgon-juicerna har designat om sina förpackningar och presenterar bland annat en ny smak – God Morgon Äpple. Enligt reklamen pressas den av olika sorters äpplen som “varierar något under året”. Sorterna som nämns i reklamen är bland annat Idared, Champion, Jona Gold, Lobo och Golden.

Pressfoto med tillstånd

De olika äppelsorterna ger juicen sin goda smak. Några exempel är Idared som ger en söt och lite syrlig smak. Jona Gold är saftigt med syrligt och Lobo sött och kan riktigt moget ha en nästan jordgubbslik smak.
Källa: Pressmeddelande Rynkeby 2010-09-01

Efter att ha smakat kan jag säga att juicen är riktigt god och fräsch och kommer att hitta tillbaka till min kyl igen. Men samtidigt så irriterar det mig att jag inte kan få veta vilka äpplen de pressat ner i förpackningen. Smakar den lika gott nästa gång jag köper den, eller är det ett lotteri att få tag i en god omgång?

Rynkeby, som för övrigt är ett dotterbolag till Arla Foods, alltså samma som tillverkar God Morgon Juicen har även introducerat sitt märke Rynkeby på Svenska marknaden. Det har jag tidigare berättat om i ett inlägg här (klick!).

En av smakerna är “Happy Orange Juice with a twist of banana”. Mycket märklig kombination kan tyckas, men den var faktiskt god. Bananen tog inte överhand, utan det smakade mest söt apelsin. Betyget blir godkänt. Dock lite väl söt till frukostar enligt mig.

Kommentarer

Linda - Cupcakefluffan skrev 2010-09-22 klockan 19:18

viket sammanträffande, sambon köpte just den äppeljuicen igår, han är den typen som bara tar ett paket juice, men god var den och den kommer vi köpa flera gånger

emelie skrev 2010-09-26 klockan 19:37

åh, den där äppeljuicen skulle jag inte säga nej till just nu, himla gott

Caroline skrev 2010-10-16 klockan 01:34

Den Rynkebys har jag smakat! Jag tyckte den var lite småsur faktiskt. Hade önskat bara liiiite mer smak av banan :) Annars helt klart godkänd!!

Millan skrev 2010-10-18 klockan 11:20

Caroline: Kul att höra vad andra tycker :)

Lämna en kommentar
Reklam: