Angushamburgare från Lindströms

För ett tag sedan bloggade vi om läckerheter från Lindströms. En kommentarerna skrevs direkt av och påstod att “hamburgarna var torra och knastriga pga brosk och senor”. Detta lät givetvis trist, men våra burgare låg redan i frysen och väntade på oss då. Så det var ju bara till att testa.

lindströms

angus hamburgare

På fotot: Max hamburgarbröd, hamburgerdressing, angusburgare, ost, sallad, rödlök, gurka, avokado, ärtskott och bacon

Underbar sommarmat! Angushamburgaren var saftig och god. Inga senor och broskbitar där inte! Jag har verkligen inget negativt att säga om deras burgare, vilket gör mig så fundersam över kommentaren till det andra blogginlägget.

Så nu vänder jag mig till er kära läsare, har ni testat Lindströms produkter? Vad tyckte ni? Vad är er erfarenhet?

Kommentarer

Martina skrev 2014-05-13 klockan 07:53

Har inte testat men tycker oftast att dem där färdiga hamburgarna brukar innehålla senor och brosk. Jättebra om dessa inte gör det!

Hans skrev 2014-05-13 klockan 16:19

Jag har smakat just dessa. Tyckte de var goda, men likvärdiga med andra.

Anne skrev 2014-05-13 klockan 18:20

Jag blir sugen på att testa nu iaf!

Martin Lindström skrev 2014-05-14 klockan 11:01

Hej, Jag blir väldigt glad efter ert test! Produkten ska hålla vad vi lovar, god köttsmak inga senor eller brosk, bara kött och lite kryddor. Vi har kuponger ute i många butiker, är någon intresserad så sänder ni er address till min mail nedan så skickar vi gärna några kuponger. Hälsningar, Martin Lindström martin@lindstroms.se

Cecilia skrev 2014-05-15 klockan 20:33

Vår familj har testat just dessa ett flertal tillfällen, både stekt och grillat. Blivit besvikna varje gång, torra och knastriga av brosk. Blir något bättre när man grillar. Men vi köper INTE dessa längre.

Martin Lindström skrev 2014-05-21 klockan 14:01

Hej Cecilia, Jag är inte bekant med din beskrivning av upplevelsen. Jag vill verkligen få alla synpunkter beskrivna. Ofta kan det vara misstag som leder utvecklingen framåt. Skulle du vilja maila eller ringa mig. Jag vill inte att du ska vara missnöjd. Hälsningar, Martin Lindström Tel-0550/896 00 martin@lindstroms.se

Anna-Lena skrev 2014-08-03 klockan 19:12

Hej ! Tycker dessa hamburgarna är de bästa vi provat i våran familj med två tonårsbarn.

Tord skrev 2024-03-19 klockan 07:13

Jag har köpt åtskilliga Angusburgare ac Coop. Allihop har varit mycket bra i konsistensen och bland de godaste hamburgarna jag har ätit. Nättroll finns dessvärre överallt och i alla sammanhang, liksom människor som aldrig är nöjda med någonting.

Lämna en kommentar
Reklam: