Almondy Toblerone-tårta

Med tanke på att den där tårtan legat närmare ett halvår i frysen här hemma så vet jag inte om den fortfarande kan räknas som en ny produkt. Men när jag köpte den var den helt ny i butiken iaf. Tänkte att det är smidigt att ha hemma när man får gäster, men ändå har den blivit liggande kvar i frysen gång på gång. Men nu åkte den fram.

Smidigt? Ja! Tina 20 minuter i rumstemp och sedan servera.
Tobleronesmak? Inte ett dugg. Massor av choklad men varken jag eller någon av de vi bjöd på kunde ana minsta lilla toblerone.
God? Jodå, den gick ner. En bit räcker, sen är man nöjd.

Kommentarer

Johanna skrev 2011-11-10 klockan 16:20

Tänk vad man kan hitta där längst in i frysen. En riktig guldgruva!

Linda-Cupcakesfluffan skrev 2011-11-10 klockan 21:13

Kom genast att tänka på att jag har kladdkaka i frysen som jag fick att prova via Smartson på, undrar just när bäst före datum är, bäst att kika på det.

Lämna en kommentar
Reklam: