Activia utmanar din mage..

Reklamen finns på tv, i tidningar och i matbutiken. Ät Activia så försvinner alla dina magproblem. Jag är skeptisk. Om du nu har en massa problem med uppsvälldhet och gaser kanske ditt problem är att du äter fel mat? Är det rätt lösning att börja äta massa bakterier istället för att äta rätt mat?

Activia motverkar och lindrar matsmältningsproblem så som uppsvälldhet, trög mage och gaser. All yoghurt innehåller två magvänliga bakteriekulturer: Lactobacillus bulgaricus och Streptococcus thermophilis. Activia innehåller, förutom dessa två, även en tredje: Bifidobacterium (animalis) lactis, även kallad bifidus ActiRegularis.
Källa: http://www.activia.se/

Nåja, jag har blivit erbjuden att testa deras produkter i 14 dagar och det ska jag med glädje göra. Jag återkommer när de 14 dagarna gått och berättar om mina upplevelser. Tillsvidare får ni gärna berätta om ni testat och vad ni tycker om de här produkterna!

Kommentarer

Martina skrev 2011-01-24 klockan 10:46

Har aldrig testat och känner mig också skeptisk. Tror precis som du skriver att det beror på att man äter fel mat. Jag som är laktosintolerant känner tex direkt när jag ätit för mycket mat med laktos och då får jag ju liksom skylla mig själv ;-)

Lämna en kommentar
Reklam: