Absolut Wild Tea

Absolut fortsätter att spotta ur sig nyheter. Den här gången är smaken wild tea, vilket en te-galning som jag inte kan låta bli att lägga beslag på!

På deras hemsida kan man läsa:

Introduced in 2010, ABSOLUT WILD TEA has already become a favorite in many bars and homes. The black tea from China meets a Scandinavian summer day in this premium vodka unlike nothing else. Across the world, there is an explosive consumer interest in tea, but prior to the release of ABSOLUT WILD TEA, the flavor had been overlooked in bars. Combined with Scandinavian elderflower it brings real excitement to any drink.
Källa: http://www.absolut.com/products/absolutwildtea

Enklaste drinken
1 del absolut wild tea
3 delar iste med citronsmak
Fyll ett glas med is och tillsätt sedan spriten och isteet.

Och ska det testas drinkar är det lika bra att bjuda hem en god vän så att man kan testa tillsammans. Här på fotot syns även Absolut Mango-drinken och Absolut Watkins.

Men vad tyckte jag om Absolut Wild Tea då? Jodå, den är klart godkänd. Men jag måste nog komma på något bättre att göra med den för att den ska komma helt till sin rätt. Iste-varianten är god och svalkande i värmen. Att bara blanda med sprite som jag testade var rätt meningslöst. Någon som har testat som har lite tips att komma med?

Kommentarer

challe skrev 2011-08-10 klockan 21:22

Hejsan. Jag samlar på absolut men jag har inte Wild tea, var har ni fått tag på den ? i Usa ? Ni har en rolig sida med mycket gott :-) Ha det gott//Challe

Millan skrev 2011-08-11 klockan 08:13

Hej Challe! Jag köper i princip allt på Bordershop nere i Tyskland. De är jättesnabba med att få in nyheter. http://www.puttgarden.border-shop.se/?save=True Och tack för berömmet om sidan, det värmer!

Nathalie skrev 2011-10-24 klockan 18:19

Känns som en lite svårt smak att blanda drinkar med... Men till en varm sommardag á la iste, då sitter den nog inte helt fel!

Lämna en kommentar
Reklam: