Superenkel Pannacotta
Det är jäkligt gott, enkelt att göra och kan dessutom varieras efter årstiderna. Pannacotta – den perfekta desserten.
till 2 personer
1/2 dl Dansukker Gelésocker Multi
2 dl grädde
Smaksättning – 1 tsk Vaniljsocker
Blanda samman Gelésocker, grädde och smaksättning i en kastrull och koka i 1/2 minut. Häll upp i portionsglas och ställ i kylen några timmar.
Servera med frukt, bär eller bärsås.
Dansukker har även andra förslag på smaksättning istället för vaniljsocker:
* 1 tsk Dansukker Vaniljsocker + 1 tsk Neskaffe
eller
* 1/2 msk färsk, riven ingefära
eller
* 1 msk juicekoncentrat
Har du några andra tips på smaksättning?
Kommentarer
alexandra skrev 2007-12-19 klockan 17:57
mm va gott de såg ut :D
Elenore skrev 2007-12-19 klockan 18:08
Visst är det enkelt nu när det finns gelésocker!? Skönt att slippa hålla på med gelatinblad. Måste bara övertyga sambon/kocken om det oxå ;-)
Maria skrev 2007-12-19 klockan 19:01
Det var verkligen supergott! Särskilt med blåbär till!
Linda skrev 2007-12-21 klockan 13:57
Kanel är gott att ha i, passar till julen. Säkert skulle kardemumma fungera också :)
Stina skrev 2008-11-06 klockan 02:13
Jag har ett jätte bra recept på pannacotta fast som är lite mer avancerat än ditt ;)
http://staiina.blogg.se/2008/october/pannacotta-med-kryddapplen.html#comment
Reklam:
Lämna en kommentar