Kycklinggryta med mangochutney
Kycklinggryta med mangochutney
500 g kycklingfilé
smör
salt
peppar
2 paprikor (röd och grön)
1/2 dl mangochutney
2,5 dl matlagningsgrädde
1 rödlök
Tillbehör:
ris
sallad (på fotot blandsallad, tomat, gurka, majs, riven morot, bönor)
Tillaga riset enligt anvisning på förpackningen.
Dela kycklingfiléerna i grova bitar och bryn dom på hög värme i smör. Salta och peppra.
Skala och skiva löken och låt den steka med kycklingen på slutet.
Slå på grädden och ungefär mango chutney. Rör om och koka upp. Låt puttra på medelvärme 5-10 minuter. Precis innan servering delar du paprikorna i grova bitar och lägger i.
Servera med ris och sallad.
Tack till Sara, medennypasalt.blogspot.com för receptet!
Reklam:
Lämna en kommentar