Halloumi med bulgursallad
En smakrik bulgursallad med Hallomi är både fettsnålt och gott.
Halloumi med bulgursallad
till 4 portioner
1 1/2 dl bulgur
200 g halloumi (1 paket)
olivolja
grönsallad
1/2 liten purjolök
1 röd chilli
3 msk pumpakärnor
grönsallad
Vinegrett:
1 1/2 msk olivolja
1 apelsin
1 granatäpple
Koka bulgur. Skiva halloumin och stek den gyllenbrun i lite olja.
Dela salladen och lägg på ett fat. Lägg på den ljumna bulgurn. Strimla purjolöken och lägg på. Lägg på halloumin och strö över finhackad chilli. Rosta pumpakärnorna i en torr stekpanna och strö över.
Vispa ihop olivolja och pressad apelsin. Krydda med salt och peppar. Ringla den över salladen. Strö över granatäpple-kärnor.
Kommentarer
Linda Griffin skrev 2013-05-06 klockan 08:44
Jisses vad gott det såg ut! Det skall vi testa att göra någon dag
Martina skrev 2013-05-06 klockan 21:55
Gud så gott det såg ut!
Reklam:
Lämna en kommentar