Veckans tre finalister i jakten på Sveriges bästa tunnbrödsrulle – veckofinal 4
Den fjärde veckofinalen i jakten på Sverige bästa tunnbrödsrulle är här!
Bidrag Anita Karlsson
Fazer tunnbröd, smör, gallerrökt skinka (gärna Jakobsdal), Johnnys senap, Västerbottensost, Ättiksgurka.
Ingredienser: :) Inga problem!
Tillagningstid: :) Snabbt och lätt
Disk: :) Allt görs direkt på brödet.
Smak: :) Ost och skinka är en klassiker. I kombination med krispig gurka blir det en perfekt rulle.
Bidrag Britt-Marie Olsson
Bred leverpastej på tunnbrödet, du kan även breda på ett tunt lager margarin om man så önskar. Skiva gul lök i tunna skivor och strö över tunnbrödet och rulla ihop en rulle. Måste smakas för att förstå hur gott det är.
Ingredienser: :) Få ingredienser
Tillagningstid: :) Snabbt som attans
Disk: :) Lite disk
Smak: :( Nä, den här föll inte mig i smaken. Rå gul lök är läskigt.
Bidrag Jessica Sundberg
Tunnbröd, smör, kaviar, skivat kokt ägg och alfalfagroddar.
Ingredienser: :) Inga svåra saker. Dock så var groddarna slut på lördagen när vi var på citygross så rullen fick fotograferas med sallad istället. Dagen efter tillagade vi dock rullen som den skulle vara. Så bedömningen är gjord dagen efter istället.
Tillagningstid: :| Tar tid att koka ägg, men det går rätt snabbt trots allt.
Disk: :)
Smak: :) Även detta en klassisk smak med ägg och kaviar. Groddarna till ger krispigheten jag gärna också vill ha.
Kan du bättre än såhär?
Mer info om tävlingen hittar ni på fazers sida.
Reklam:
Lämna en kommentar