Valios nya smör

Det är lika bra att erkänna, riktigt SMÖR är godas på mackan! Synd bara det är så hårt och svårt att bre på mackan. Viken tur att Valio tänk på, och löst, just det problemet med sin produkt “Valio mjukt smör”.

valios smör

“Smöret har en vacker gul färg och rapsoljan gör smöret mjukt och smidigt att bre på smörgåsen. Valios Mjuka Smör med rapsolja är en matfettsblandning med en fetthalt på 75 procent.” – Källa: valio.se

Smöret är fortfarande något hårdare än de flesta margarin men det är mjukt nog så man kan använda det direkt från kylen. Smaken då? Det smakar smör! Kan det bli bättre?

Kommentarer

Att ha det gott skrev 2009-11-23 klockan 17:00

Det här ska jag testa vi köper alltid bre gott annars

Chrisse skrev 2009-11-23 klockan 20:59

Nackdelen med riktigt smör är ju att det är mer fett i det än de flesta margarin. Vad har bregott för fettprocent egentligen?

Caroline skrev 2009-11-23 klockan 22:15

Håller med! Jag visste faktiskt inte (eller hade nog snarare inte brytt mig om att titta närmare) att Bregott tillverkades av Arla och det har blivit nåt av en kanske löjlig principsak för mig att INTE köpa några av deras produkter, utan istället stödja Skånemejerier, så sen jag såg Arlas logo på Bregott så började jag kolla efter andra alternativ men nåt margarin som Lätta eller Lätt&Lagom har aldrig varit aktuellt för mig så jag ville ju att det skulle vara SMÖR så hittade jag VALIO =) Och blev GLAD =) Har ännu inte sett Arlas logo på den och hoppas inte heller jag gör det. Man borde kanske kolla upp var Valio tillverkas då? Hehe. Bregott har 80 % om jag inte har fel.

Chrisse skrev 2009-11-23 klockan 23:54

Ah .. om bregott är 80% så är ju tom valio smalare :) perfekt!

Natasha skrev 2009-11-24 klockan 09:12

Men en fördel med smöret är ju att du inte BEHÖVER ha det i kylen,(om det inte typ är den varmaste månaden på året.) Har det alltid i skafferiet och då är det perfekt att bre med.

Caroline skrev 2009-11-26 klockan 02:53

Va?? Har jag missat nåt?? Ha smör i skafferiet?? Men då härsknar det ju! Eller? Även om man kan det så hade det bara känts fel att ha det där haha.

Natasha skrev 2009-12-01 klockan 09:28

Nix,det härsknar inte.Fast som sagt så funkar det inte när det är för varmt,för då rinner det!

Axel skrev 2009-12-22 klockan 15:38

Valios "mjukt smör" tillverkas av Valio i Finland. För de som inte vet så är Valio ett finländskt företag som vars produkter säljs i Finland, Sverige, Belgien, Frankrike, Baltikum och Ryssland. God jul!

carina skrev 2012-02-09 klockan 17:07

Varför smakar inte hallongrottorna bra när man bakat dem på valios smör?

Millan skrev 2012-02-09 klockan 17:24

Carina: Är det detta "påläggssmöret" du använt? Det innehåller rapsolja, så det kan ju vara en orsak. Du kan ju alltid testa att kontakta Valio och höra vad de har att säga. http://www.valio.se/

Lämna en kommentar




*