The Cheesecake Factory – del 2
Jag har tidigare skrivit om TCF, men vi blev så förtjusta i servicen och den goda maten att vi var tvugna att besöka denna kedja ytterligare två gånger under vår resa.
Jag gillar starkt deras lunchkoncept, att de serverar samma rätter men i mindre portioner och till ett billigare pris om man äter innan klockan 17:00 har jag för mig att det var.
Portionerna är fortfarande gigantiska så det blir garanterat en doggybag med dig hem.
Förutom pastarätterna som jag skrev om sist så hann vi även med att testa några olika mackor och deras underbara cheesecake.
BLACKENED CHICKEN SANDWICH
Grilled with Melted Fontina Cheese, Lettuce, Tomato, Red Onion and Spicy Mayonnaise. Served with Fries.
Denna kycklingmacka var mycket smakrik. Den påminner lite om den kycklingburgare som jag testade tidigare i våras. Skillnaden var såsen. Denna var någon senaps/honungsvariant med sting i. Denna kycklingmacka var det smak på!
Det är framför allt deras cheesecakes som de är kända för. Det var där hela historien började. De är fenomenalt goda!
WHITE CHOCOLATE RASPBERRY TRUFFLE®
Creamy Cheesecake Swirled with White Chocolate and Raspberry.
Deras cheesecakes är mäktiga. Den här biten delar lätt två personer på och det är snudd på för mycket ändå.
De har enormt många olika smaker så du bör hitta någon som faller dig på läppen.
Sorgligt nog så finns inte denna restaurang (ännu) på Manhattan. Besöker du däremot San Francisco så finns restaurangen högst upp i Macy’s-huset.
Kommentarer
e skrev 2007-08-03 klockan 20:13
Håller med, The Cheescake Factory har underbara cheescake. Problemet är bara att det är så svårt att välja. Och att man blir så mätt:)
Reklam:
Lämna en kommentar