Tapas SM – veckofinal 3
Den här helgen har det varit veckofinal 3 i jakten på den perfekta tapasrätten. Och vilken helgfinal det varit! Förra veckan var helt okej, men jag jublade inte direkt. Den här veckan var alla tre bidragen så bra att jag inte ville sluta äta! Så ovasett hur vi i juryn kommer att lyckas enas om en vinnare måste jag utnämna veckans alla bidrag som vinnare!
Veckans bidrag är:
Basilkasnurror med parmesan och valnötter (länk)
Tryffelstänkt, charkinlindad potatistortilla på rostat surdegsbröd (länk)
Rödbetsspett med Manchego sås (länk)
Ramón Bilbao Tempranillo (nr 6698)
Årgång 2011
Alkoholhalt 14,0 %
Användning: Serveras vid cirka 16°C till rätter av ljust kött, elller till inte alltför smakrika rätter av lammkött.
Smak: Fruktig smak med inslag av mörka bär, jordgubbar, viol, örter och lakrits.
Källa: systembolaget.se
Kommentarer
Berith skrev 2012-11-11 klockan 10:54
Det är så här jag tänker mig att ett Tapasbord skall se ut.
Tummen upp!
Mrs Sunhsine skrev 2012-11-11 klockan 19:24
Vilken lyx att få provsmaka alla dessa läckerheter! OCh bedöma dem dessutom:-)
Är såå svag för den här typen av plockmat - oavsett ursprung!
Marie skrev 2012-11-12 klockan 11:48
Denna veckan tilltalar det mina smaklökar mer.
Det låter verkligen gott. De fina bilderna frestar enormt.
Reklam:
Lämna en kommentar