Tankar om en stekhäll
Jag vet inte riktigt var jag fick iden från, men plötsligt tänker jag en hel del på stekhällar. Jag kan riktigt se hur jag kommer att stå ute i sommar och svänga ihop min pyttipanna och steka ägg i kvällssolen.
Efter att ha sökt lite på internet är jag dock mer förvirrad än jag var tidigare. Det verkar ju finnas massor av tillverkare och märken och material. Är det gjutjärn som gäller eller stål, eller rostfritt stål?
Fotot ovan har jag lånat härifrån: http://www.grillsymbol.se/se/produkter/stekhallar-gasol/stekhall-med-gasol-pro-960-inox
Det enda jag vet är att jag vill ha med gasol, för att göra upp eld i vår lilla villaträdgård känns inte som ett alternativ.
Jag hittar billigare varianter hos Bauhaus:
http://www.bauhaus.se/utemiljo/grill/stekhallar.html
Jag hittar saker som ser riktigt stabila ut hos GrillSymbol:
http://www.grillsymbol.se/
Fotot ovan har jag lånat härifrån: http://www.kitchentime.se/sv/p/stekhall-100-cm-med-vindskydd-och-brannare
KitchenTime har en hel del tillbehör och säljer Muurikka, som verkar vara en av de stora på markanden?
http://www.kitchentime.se/sv/k/ute/stekhallar
http://www.muurikka.co.uk/
Och sen har vi Per Morbergs stekhäll som går loss på 21 000 kr och väger 50 kg:
http://www.grillbutiken.se/p413/per-morberg-prod-stekhall
Så nu hoppas jag att någon av er läsare kan hjälpa mig. Har ni några bra tips? Har ni själva en? Är ni nöjda? Vilket material?
Reklam:
Lämna en kommentar