Smaksatt Couscous, Bulgur och Mathavre

GoGreen har precis kommit med lite nyheter till butikerna och vi ville genast testa. Den här gången är det inte “blöta” bönblandningar utan torra sådanna. Jag såg direkt möjligheten att kunna använda dem för att snabbt slänga ihop mina lunchlådor.

De olika sorterna är:
Couscous med chili, aprikos, gojibär, vitlök och solroskärnor.
God till lax enligt reklamen.
Bulgur med äpple, ingefära, chili och pumpakärnor.
God till kyckling säger reklamen.
Mathavre med Karl Johan svamp, morot, vitlök och persilja.
Passar bra till kött sägs det.

En förpackning med 300 g kostar strax under 30 kr.

Vi började med att testa Mathavremixen tillsammans med en klassisk korvstroganoff och vitkålssallad. Mathavren är lätt att tillaga och förvånandsvärt kryddstark. Smakade riktigt bra tillsammans med den ganska mesiga korvstroganoffen och gav ny smak åt maträtten.

Eftersom jag för tillfället är tokig i pumpa blandade vi Couscous-mixen med just pumpa och feta. Det blev ett mycket trevligt tillbehör.

Tillagning: Koka couscousen. Pumpan skärs i bitar som steks i lite smör tills de är nästan mjuka. Blanda couscous, pumpa och smulad feta. Jag dekorerade med lite myntablad på toppen.

Millans kommentar: Jag gillar gogreens bön-produkter sedan tidigare och tycker att detta var några trevliga nyheter. Lättlagat uppskattas speciellt de dagar jag inser att middagen blev lite väl god och vi åt upp allt utan att spara till min lunchlåda ;) Och med dessa går det snabbt att fixa lite tillbehör.

Kommentarer

Ellinor skrev 2010-10-25 klockan 11:01

Åh, det där såg intressant ut!

Linda - Cupcakefluffan skrev 2010-10-25 klockan 11:47

Låter intressant, kan nog tänka mig att testa dom någon gång framförallt bulgurn och mathavren

Martina skrev 2010-10-25 klockan 19:55

Ja, jag tyckte dom var förvånansvärt smakrika, riktigt goda, lite för små paket dock.

Lämna en kommentar




*