Pitabröd fyllt med kyckling och Tabbouleh
Ett tips på snabbfixad och nyttig mat är detta fyllda pitabröd. Tabbulehn kan göras dagen innan, och ja, du kan steka upp kycklingen dagen innan också. Snabbt att bygga ihop och servera. Fungerar utmärkt i picknick-korgen också.
Pitabröd fyllt med kyckling och Tabbouleh
till 4 portioner
4 färdiga pitabröd
3 kycklingfiléer
persilja
salt & peppar
olja
1 sats Tabbouleh (klicka här för att komma till mitt favoritrecept)
salladsblad
Skär kycklingen i bitar och fräs i olja med persilja. Servera kycklingen varm eller kall med pitabröd och Tabbouleh.
Kommentarer
Linn skrev 2014-04-13 klockan 10:43
Hej! Vad använder du för pitabröd? :)
Millan skrev 2014-04-13 klockan 13:56
Hej Linn! Vid det här tillfället använde jag Mexican Pita från Santa Maria. Säljs i 4-pack.
Karin Hedlund skrev 2014-04-23 klockan 09:43
Jag hade inte testat tabbouleh tidigare, men i påsk testade vi det här receptet med kyckling och pitabröd. Det var verkligen supergott! Tack för tipset!
Millan skrev 2014-04-23 klockan 21:25
Hej Karin! Vad kul att ni hittade något nytt ni gillade här! Tack för att du berättade det!
Reklam:
Lämna en kommentar