Matig sommarsallad

Såsnart det börjar bli varm är det så gott med olika sallader. Men att bli hållbart mätt på sallad är inte alltid helt lätt. Ett av våra knep är att koka quinoa, som man låter svalna och sedan blandar ner i salladen.

blandad sallad, morötter (skivade), paprika (på fotot gul paprika), tomater, gurka, champinjoner, quinoa (trefärgad)

Tips på andra kolhydrater som är bra att blanda i sallader:
Bulgur, Couscous, Matvete, Dinkel, Kornris, Råris, Kamutvete

Kommentarer

MaddeQ skrev 2009-04-23 klockan 14:34

Tack för tipset! Passar ju bra nu när det börjar närma sig med små utflykter i naturen. Fin blogg=) Madde

Skogshuset skrev 2009-05-01 klockan 20:32

Hej! Tack för ett bra recept på sallad/tillbehör! Min man försöker sig på att gå ner i vikt och det är inte alltid lätt att hitta nya, GODA tillbehör istället för pasta, potatis och ris. Trevlig kväll!

Lämna en kommentar




*