Malmöfestivalen 2008, del 9

Bland alla starka korvar och konstiga kebabvarianter på malmöfestivalen ligger ett litet stånd med japansk mat. Millan beställde kycklingspett med nudlar och jag beställde någon form av kött också med nudlar.

Maten smakade helt ok och man fick en ordentlig portion men det ligger inte i toppen av festivalmaten iår. Det kan bero på att japanskt och nudlar går att hitta när som året runt så det är lixom inte så exotiskt som mycket av den andra festivalmaten. Betyg? tummen halvupp om man inte är sugen på nått mer spännande.

Kommentarer

Lola skrev 2008-08-20 klockan 16:04

Jisses så ohälsosamma måltider det skrivs om här! Har du ätit allt på bilderna du postat?

Ida Björkman skrev 2008-08-20 klockan 17:11

Nudlar är så sjukt gott :D

Millan skrev 2008-08-20 klockan 19:24

Lola: Ja, vi har ätit allt som finns på bilderna. Någon dag har vi ätit middag på festivalen och Chrisse äter lunch där varje dag. Under varje rubrik så ser du vem som skriver varje inlägg. Vill du veta mer om vem det är som bloggar klickar du på "kockarna" ute i högerkanten. Vill du veta mer om sidan klickar du på "om sidan" *pekar uppåt*

Chrisse skrev 2008-08-20 klockan 19:40

Lola: jobbar man mitt i stan så får man ju passa på att äta lunch på festivalen varje dag. Det blir mycket onyttigt men man får ju offra sig ;)

Lämna en kommentar
Reklam: