Julaftonsfirande 2013
Ja, det är ungefär samma som vanligt, men jag bjuder ändå på en liten bildkavalkad från årets firande :)
Vi börjar som vanligt med glögg, pepparkakor, ost och lite blandade små tilltugg.
Ost och tryffel.
Några av årets sillar:
Kräftsill (länk)
Ingefärssill (länk)
Rödbetssill (länk)
Den enda sillen som “måste” vara med varje år, mormor Sivs löksill (länk)
Ål
Ljuvlig lax
Tillbehör, creme fraiche, rom och rödlök
Dessertdags; Ris à la Malta serverad med hackad mandel, mandarinklyftor och jordgubbssylt.
En julafton lika god och trevlig som vanligt. Det är skönt när vissa saker är “som vanligt”. Hoppas att även du som läser här hade en härlig jul. Om du fick ätit något riktigt gott får du gärna tipsa om det, så får väl jag se till att även vi får njuta av det nästa jul :)
Reklam:
Lämna en kommentar