Hamburgare på grillen

Hamburgare

Nu när värmen börjar göra sig påmind och allt fler drar fram grillen så kan det vara gott att slänga på några hamburgare för omväxlingens skull mot alla kött- och kycklingbitar.

Den här gången fick det bli en genväg och färdigfrysta hamburgare vilket var helt okej, men inte mer än så. Föredrar helt klart hemmagjorda som får mer smak. Det kan dock vara lite knivigare att grilla hemmagjorda burgare om du inte använder dig av ett halster.

Dagens burgare serverades med hamburgerbröd som vi värmde lite lätt, rejält med sallad, hamburgerdressing, ketchup och såklart ost.

Om du är rejält hungrig så rekommenderar jag att du serverar lite hemmagjorda pommes frites eller potatisklyftor till samt mera grönsaker.

Kommentarer

Martina skrev 2010-05-28 klockan 07:35

Hamburgare är ju alltid gott men jag håller absolut med dig om att dom helst ska vara hemmagjorda och gärna med hemmagjord dressing också, gott!

Lämna en kommentar




*