Greenall’s London Dry Gin

Greenall’s London Dry Gin är en av väldens ledande producenter av premium gin. Nu till sommaren så har de släppt en färdigblandad gin & tonic på burk. Enligt reklamen har drycken “en välbalanserad smak med inslag av enbär tillsammans med tonic och citrus med en harmonisk och mjuk avslutning”.

Artikelnummer hos Systembolaget 744-14
Alkoholhalt: 8%
Varje burk innehåller 250 ml
Pris: 24,95 kr

Millans kommentar: Jag kan inte annat än att hålla med reklamen, det är en god drink och så väl enbärs som citrussmaken går genom! Så gillar man gin & tonic tycker man säkert om denna. Däremot tycker jag att det är allt för dyrt. Bombay Sapphire 100 cl kostar 170 dkk på Border shop och Beefeater Gin 70 cl 115 dkk. Visst, det är säkert inte lika fin gin som Greenall´s , men det är rätt många gin & tonic man kan blanda själv.

Vad tycker du om färdigblandade drinkar av den här typen? Något du köper?

Kommentarer

freddy skrev 2011-05-28 klockan 12:02

kan väll vara ok om man nu inte vill släpa me sig en massa... fast blanda själv slår det mesta... annars vet jag en som är en jäkel på drinkar ;-)

Mårtenssons kök skrev 2011-05-29 klockan 20:10

Anki bjöds på denna hemma hos Håkans föräldrar (som aldrig har något annat än vodka hemma). Gillade den absolut, väldigt god smak av gin, men vi skulle inte få för oss att köpa den själv. Som ni skriver så är priset avgörande och vi blandar då hellre vår egen GT. Köper sällan/aldrig färdigblandade drycker, hellre då någon flaska "cider".

Lonkenälskare skrev 2021-12-09 klockan 22:26

Påminner en hel del om finska nationaldrycken Lonken!

Lämna en kommentar
Reklam: