Förfrågan om restaurangtips i Göteborg

Till helgen ska jag och sambon bege oss till Göteborg och spendera en natt på hotell.

Vi tänkte på fredagkvällen se om vi kan hitta någon bra restaurang men det är inte så lätt i en stad man inte känner till. Därför postar jag det här inlägget och frågan om någon har tips på någon riktigt bra restaurang i Göteborg.

Kommentarer

Karin skrev 2007-07-25 klockan 16:27

Vad det nu kan heta hmmmm. Per och jag hittade en laxrestaurang och det ända jag minns var att det inte var så långt till Domkyrkan. Men hur var det nu, Millan gillar lax, eller hur. Hm. Inte så vettigt svar märker jag...

Maria skrev 2007-07-26 klockan 10:17

Har inga klockrena restaurangtips, tyvärr! :o( Kollat RestaurangGuiden? Steinbrenner & Nyberg har sopp- och tårtbuffé som är gudomligt god till lunch. Café Vanilj är också ett trevligt ställe, tyvärr inga middagsställen något av dem.

Lämna en kommentar
Reklam: