Enchiladas med grillad kyckling

Enchiladas

Det här är en snabblagad rätt som vi gör ganska ofta här hemma eftersom det också blir väldigt gott. Man kan naturligtvis variera detta i alla oändlighet, men just så här gillar jag det.

3-4 pers
8 st Soft tortillas (av den mellanstora varianten)
1 grillad kyckling
1-2 tomater
tacosås i den styrka man gillar
riven ost

Dela kycklingen i småbitar och hacka tomaterna. Fyll varje enchiladas med en blandning av kyckling, tomathack, sås och riven ost. Vik ihop och lägg i en ugnsfast form. Värm i ugnen, 225° till de är genomvarma och har fått lite färg.

Servera med en sallad, tacosås och creme fraiche.

Kommentarer

Jenny skrev 2008-05-26 klockan 09:39

Det såg riktigt gott ut!

Lina skrev 2008-05-26 klockan 10:44

Det ser gott ut, låter gott & är enkelt - det här måste jag testa! :)

Anna skrev 2008-05-27 klockan 10:35

håller med, verkar gott och enkelt det här ska provas :-)

Lämna en kommentar




*