Enchiladas med grillad kyckling
Det här är en snabblagad rätt som vi gör ganska ofta här hemma eftersom det också blir väldigt gott. Man kan naturligtvis variera detta i alla oändlighet, men just så här gillar jag det.
3-4 pers
8 st Soft tortillas (av den mellanstora varianten)
1 grillad kyckling
1-2 tomater
tacosås i den styrka man gillar
riven ost
Dela kycklingen i småbitar och hacka tomaterna. Fyll varje enchiladas med en blandning av kyckling, tomathack, sås och riven ost. Vik ihop och lägg i en ugnsfast form. Värm i ugnen, 225° till de är genomvarma och har fått lite färg.
Servera med en sallad, tacosås och creme fraiche.
Kommentarer
Jenny skrev 2008-05-26 klockan 09:39
Det såg riktigt gott ut!
Lina skrev 2008-05-26 klockan 10:44
Det ser gott ut, låter gott & är enkelt - det här måste jag testa! :)
Anna skrev 2008-05-27 klockan 10:35
håller med, verkar gott och enkelt det här ska provas :-)
Reklam:
Lämna en kommentar