Ridderheims utökar sortimentet
Efter den e-nummerfria julskinkan så utökar Ridderheims sitt sortiment med “finmat”, lagom till nyårsfesterna.
Foto: Ridderheims pressfoto
Några av nyheterna är:
Vedrökt Fjällbog från Jokkmokk. En mör och saftig bog som vedröks under mycket lång.
Hängmörad och grillad Jokkmokksrostbiff
Fjällpastrami kokt i fjällvatten och rullad i svartpeppar
Vedrök Oxinnanlår och skinkinnanlår
Flaktrökt Fjällskinka
Vedröka Revbensspjäll
Jag vet inte vad ni säger, men det vattnas redan i munnen på mig.
Kommentarer
Berith skrev 2009-12-09 klockan 09:16
Ja, det låter verkligen gott och lyxigt!
Martina skrev 2009-12-09 klockan 11:35
Japp, det låter gott och är gott. Smakade på en del av dom igår, idag blir det rostbiff till middag :-)
Caroline skrev 2009-12-12 klockan 02:39
Det var på tiden!!! Var kan man köpa dessa?
Reklam:
Lämna en kommentar